Vind je plek met Upavana!

Over ons

Missie
De gronden in Nederland die onbenut of in slechte staat zijn willen wij omzetten naar natuurlijke landbouw met oog voor de schoonheid van de natuur en biodiversiteit. Door natuurlijke landbouw te introduceren aan het huidige aanbod van grond in Nederland kunnen we samen de natuur herstellen en stabiele vestigingsplaatsen creëren voor generaties vooruit.

De voornaamste activiteit van de stichting is het aanbod en de vraag van en naar grond, die in aanmerking komen voor regeneratie & transformatie naar natuurlijke landbouw en hemelse tuinen, helder en inzichtelijk te maken. We streven naar het optimaal faciliteren van onze klanten bij hun zoektocht naar geschikt land. Daarnaast helpen we u graag op weg naar de gewenste ontwikkeling van het land dat matcht met uw wensen en verwachtingen.

Upavana wil actieve burgers wereldwijd inspireren plekken in de stad en of platteland om te zetten in tuinen waar biodiversiteit, duurzaamheid, gezonde voedselvoorziening, schoonheid van en connectie met de natuur voorop staan. Door het wegnemen van mentale en financiële barrières bij onze klanten streven we naar handhaving en uitbreiding van groen wereldwijd.

Visie
We geloven in een wereld waar alle onbenutte of degenererende stukken aarde wereldwijd kunnen worden omgezet naar duurzame, groene, hemelse tuinen waar landbouw en voedselvoorziening in volstrekte harmonie met de natuur kan plaats vinden. 

Beleidsplan 2019

In 2019 zullen we op onze proeftuin in Loenen thans bekend als "Labland" natuurlijke landbouw experimenten opzetten ter bescherming en ...

» Lees verder

Beleidsplan 2018

Het idee is nu dat we het www.upavana.org platform tijdelijk ...

» Lees verder

Jaarverslag 2018

De stichting is in 2018 met deze kennis en inzichten aan de slag ...

» Lees verder

Jaarverslag 2017

(Inclusief financiële prognose)

Stichting Upavana heeft de visie dat in Nederland veel onbenutte ...

» Lees verder

Voorbeeldtuin Loenen

In 2017 zijn we druk bezig geweest met natuurlijke voedselproductie op de ...

» Lees verder

Bestuur

Het huidige bestuur van de stichting Upavana bestaat uit de volgende personen ...

» Lees verder

Beloningsbeleid

De bestuursleden van de Stichting Upavana krijgen geen beloning toegekend en uitgekeerd.

» Lees verder

© 2020 Upavana all rights reserved. · Gebruikersvoorwaarden · Privacy Policy · Over ons · info@upavana.org